Српска напредна странка очекује од тужилаштва да покрене истрагу и утврди одакле директору Електропривреде Републике Српске, Луки Петровићу (званом у народу одмиља Гвидо), новац да сагради вишемилионску хацијенду са комплексом камених кућа у селу Загора у Требињским брдима.

У периоду реорганизације предузећа ЗЕДП „Електро-Бијељина“ вршио се притисак на запослене да се пријаве за споразумни раскид уговора, уз застрашивање да ће, уколико то не учине, бити проглашени технолошким вишком. Овакви притисци посебно су изражени према кадровима који нису дио режимско/лоповског система.

Српска напредна странка позива в.д. директора ЗЕДП „Електро-Бијељина“ г. Васа Арсеновића да каже јавности колико има особа које редовно примају плату у предузећу којим он управља, а које се никада нису појавиле на радном мјесту.

У јеку епидемије вируса COVID-19, док се већина становништва борила да преживи, в.д. директор ЗЕДП „Електро-Бијељина“ г. Васо Арсеновић са својом дружином из Управног одбора поменутог предузећа, смишљао је како грађанима да додатно завуче руку у џеп.

На интерни позив радницима ЕРС-а, који (не)желе добровољно да се пријаве за прекид радног односа уз стимулативну отпремнину, пријавило се 978 запослених у пет електродистрибутивних предузећа.

Српска напредна странка обавјештава јавност да је, у ноћи између  4. и 5.1.2019. године, за сада непозната особа запалила аутомобил предсједника Српске напредне странке, Хаџи Јована Митровића.

Страна 1 од 4

LogNet