У периоду реорганизације предузећа ЗЕДП „Електро-Бијељина“ вршио се притисак на запослене да се пријаве за споразумни раскид уговора, уз застрашивање да ће, уколико то не учине, бити проглашени технолошким вишком. Овакви притисци посебно су изражени према кадровима који нису дио режимско/лоповског система.

Српска напредна странка позива в.д. директора ЗЕДП „Електро-Бијељина“ г. Васа Арсеновића да каже јавности колико има особа које редовно примају плату у предузећу којим он управља, а које се никада нису појавиле на радном мјесту.

У јеку епидемије вируса COVID-19, док се већина становништва борила да преживи, в.д. директор ЗЕДП „Електро-Бијељина“ г. Васо Арсеновић са својом дружином из Управног одбора поменутог предузећа, смишљао је како грађанима да додатно завуче руку у џеп.

На интерни позив радницима ЕРС-а, који (не)желе добровољно да се пријаве за прекид радног односа уз стимулативну отпремнину, пријавило се 978 запослених у пет електродистрибутивних предузећа.

Српска напредна странка обавјештава јавност да је, у ноћи између  4. и 5.1.2019. године, за сада непозната особа запалила аутомобил предсједника Српске напредне странке, Хаџи Јована Митровића.

Савез за побједу сматра да нема никакве потребе да Републичко јавно тужилаштво позива новинара-блогера Слободана Васковића на саслушање у својству свједока у овом предмету, јер је Васковић мјесецима писао о овом убиству, износећи бројне доказе који указују на то да је врх Министарства унутрашњих послова РС умијешан у овај злочин.

Страна 1 од 4

LogNet