Данас, 23.2.2019. године, у 11:00 сати, у Зворнику, одржана је Редовна изборна скупштина Српске напредне странке (СНС) на којој је усвојен извјештај о раду, измјене и допуне Статута и изабрано ново руководство странке.

Хаџи Јован Митровић, носилац листе за Народну скупштину Републике Српске испред коалиције НДП ДРАГАН ЧАВИЋ-НС-СНС-СЛОБОДА у Изборној јединици 7, рекао је да људи желе промјене, јер су незадовољни односом људи из власти према њима, крађама на свим нивоима, општом пљачком и отимачином државне имовине.

„Апелујем на новинаре и медијске куће у Србији да послушају и другу страну. Ових дана сам прочитао шокантне наслове од којих је један био „Стиже Лавров, спрема се крворолиће у Бањалуци“, казао је новинарима у Београду предсједник НДП-а Драган Чавић.

Надао сам се да ће ова кампања проћи у фер и коректном тону, да супротна страна, онај двојац без кормилара, неће утонути у блато и лажи, да се неће, ако ништа друго, уплитати у ствари о којима ништа не знају и о којима треба да ћуте као заливени.

”Избори су прилика да се власт промјени и да народ побједи. Котор Варош је примјер да се може, а може се зато што нема корупције и нема притисака и то је рјешење за цијелу Републику. Не треба пуно да размишљамо, већ да успоставимо систем кога ће се плашити криминалци и нерадници, а не грађани“, поручио је синоћ у Котор Вароши предсједник НДП-а Драган Чавић.

Подношење кривичне пријаве МУП-а за покушај убиства новинара Владимира Ковачевића биће још једна у низу пријава која неће имати свој епилог, рекао је данас новинарима у Бањалуци предсједник НДП-а Драган Чавић.

"Неколико мјесеци након што је Србија донијела одлуку о војној неутралности, СНСД је повео Српску у потпуно другом смјеру, у НАТО - Небојша Радмановић је као тадашњи главни представник Републике Српске у Сарајеву потписао у јуну 2009. формални захтјев БиХ за Акциони план за чланство у НАТО (МАП)", подсјећа Савез за побједу.

Предсједник НДП-а Драган Чавић данас је Централној изборној комисији у Сарајеву предао листе кандидата за Народну скупштину Републике Српске, испред коалиције „НДП ДРАГАН ЧАВИЋ-НС-СНС-СЛОБОДА“, за свих девет изборних јединица у Републици Српској.

Страна 1 од 2

LogNet