Запаљен аутомобил предсједника Српске напредне странке

Српска напредна странка обавјештава јавност да је, у ноћи између  4. и 5.1.2019. године, за сада непозната особа запалила аутомобил предсједника Српске напредне странке, Хаџи Јована Митровића.

Надајући се да постоји воља за рјешавањем овог тешког кривичног дјела, нисмо се оглашавали и обавјештавали јавност, како не бисмо таквим дјеловањем угрозили наводну истрагу.

Истрага и након толико времена „тапка у мјесту“, и све указује на то да надлежни не желе да ријеше овај случај.

Српска напредна странка је већ упозоравала да оркестрирано режимско ширење атмосфере пријетњи, застрашивања и нетолеранције у нашем друштву може лако да доведе до отвореног физичког насиља.

Најоштрије осуђујемо овај безуман чин вандализма, највероватније политички мотивисан, и тражимо од надлежних органа да виновници овог опасног чина буду што прије пронађени и примјерено кажњени.

То је једини начин да Зворник задобије статус мирног и безбиједног града какав је уживао прије него што је у њему власт преузео СНСД и Зоран Стевановић.

Овим путем питамо министра полиције, Драгана Лукача, предсједницу Републике Српске, Жељку Цвијановић и предсједавајућег Предсједништва БиХ, Милорада Додика, какву поруку шаљу грађанима Републике Српске и какву нам то сигурност гарантују?

 

Служба за информисање
Српска напредна странка

Коментари  

# Vidoje 05-04-2019 12:41
Da je kojim slučajem nekome iz vlasti ovako nešto se desilo, našli bi krivca za 24 sata. Banda je na vlasti i teško poštenom i običnom čovjeku.
Одговори
# Crna država sa crvenima 05-04-2019 12:51
Hoće li korumpirana policija riješiti ovaj slučaj?
Čisto sumnjam.
Одговори
# Strašno 14-04-2019 04:47
Ovako nešto može samo idiot uraditi.
Одговори

LogNet