Арсеновићеве преваре у јеку епидемије вируса

У јеку епидемије вируса COVID-19, док се већина становништва борила да преживи, в.д. директор ЗЕДП „Електро-Бијељина“ г. Васо Арсеновић са својом дружином из Управног одбора поменутог предузећа, смишљао је како грађанима да додатно завуче руку у џеп.

Урадио је то на веома подмукао начин, тако што није дозволио редовно очитање утрошене ел. енергије за мјесец март (када је био посљедњи мјесец обрачуна по зимској тарифи) него је наредио паушално одређивање потрошње крајњим купцима.

Већини потрошача фактурисани су рачуни са удупланом потрошњом. Многи ни након очитања за мјесец април или мај нису утрошили ел. енергије која им је фактурисана у марту.

Онима који су уложили приговоре вршиле су се корекције, али 90% потрошача није рекламирало фактуру него су платили онолико колико им је управа ЗЕДП „Електро-Бијељина“ паушално одредила да плате.

Када узмемо чињеницу да ЗЕДП „Електро-Бијељина“ има 110.677 крајњих купаца и да је сваки купац преочитан у просјеку око 200 kWh, и када из тог просјека одузмемо разлику у цијени зимске и љетне тарифе, долазимо до податка да је сваки крајњи купац оштећен за 7,91 КМ.

То значи да је за 110.677 купаца непоштеним обрачуном наплаћено 857.455,07 КМ.

Српски напредњаци очекују да им г. Арсеновић објасни гдје је завршила ова разлика од скоро 900.000 КМ отетих од грађана који се снабдијевају ел. енергијом од стране ЗЕДП „Електро-Бијељина“.

 

Служба за информисање
Српске напредне странке

Коментари  

# Dvorovi 17-06-2020 21:15
Koja moralna nakaza. Ovome ne bih dao ni dvije krmače da mi čuva.
Одговори
# Неђо 17-06-2020 22:13
Виде му само ове лоповске главуџе, ко' да је пуру мјеш'о са њом.
Одговори
# Njegoš 17-06-2020 22:20
dr Vaso....hahaha... pa on je samo doktor kako nekoga prevariti ili nešto marnuti. Ovaj kod Tita ne bi mogao ni smetljar biti.
Одговори

LogNet