Млади СНС Зворник: Потребне су револуционарне промјене

Зворник је некада био уређено мјесто за живот. Међутим, у посљедње вријеме се системски урушава, а за постављање на праве темеље потребне су револуционарне промјене.

Са овом наметнутом структуром људи која управља градом не можемо напријед, и зато млади имају само два избора. Први је да преузму ствар у своје руке и да крену у борбу против ове неспособне власти, а други је да напусте терен без борбе и да горима од себе допусте да управљају институцијама.

Да је нормална ситуација, знање и образовање које млади доносе било би залог за боља времена која долазе за Зворник и све становнике у њему.

Српска напредна странка, на челу са Хаџи Јованом Митровићем, радиће на стварању услова за останак младих, образованих људи у Републици Српској, а самим тим и у Зворнику, како би младе спријечили да бјеже из земље и остављају руководећа мјеста неписменим партијским полтронима.

Промјена власти, допуњена новим и младим људима је пут ка новој будућности и вријеме је да се Зворник ослободи баласта неуспјешних политичара који нас деценијама воде у пропаст.

 

Омладина СНС Зворник

Коментари  

# Matija 24-04-2020 14:22
Treba lopove u zatvor.
Одговори

LogNet