Снајпером против правде

Српска напредна странка најоштрије осуђује хајку и харангу коју режим, режимске слуге у правосуђу и МУП-у спроводе према Давору Драгичевићу, оцу убијеног Давида Драгичевића и свима другима који имају другачије мишљење од њиховог.

На порталу „Независних новина“, у тексту под називом „Скуп на Тргу Крајине окупио хиљаде људи“, појавио се коментар потписан под псеудонимом „Факе“ који подстиче насиље или мржњу према Давору Драгичевићу и онима који дају подршку скупу „Правда за Давида“.

Коментатор под псеудонимом „Факе“ наводи да ће лично снајпером извршити ликвидацију Давора Драгичевића, оца убијеног Давида и да је требало убити све учеснике скупа.

printscreen

Ових дана свједоци смо разних неумјерених и неконтролисаних изјава и од стране режимских функционера, а још једна коју можемо издвојити је и изјава Рајка Васића, коју можемо окарактерисати као „дивљачко понашање“.

printscreen

Од ликвидашко/батинашке коалиције ништа друго није за очекивати, а сада је већ свима јасно да је њихова једина политика мржња, лаж и физички обрачун са неистомишљеницима.

Српска напредна странка, као и сваки пут до сада, најоштрије осуђује сваки вид насиља, а надлежне државне органе позивамо да ауторе наведених коментара приведу правди.

 

Служба за информисање
Српске напредне странке

Коментари  

# Luna 10-07-2018 22:52
Ovi vasici su zaista ortodoksne budaletine ,narodno haze budale.
Одговори

LogNet