Додиче, вежи своје џукеле

Српска напредна странка је згрожена изјавом Рајка Васића, иначе високог функционера СНСД-а Милорада Додика, који износи највеће увреде на рачун предсједника Републике Србије, Александра Вучића.

Једна од посљедњих бљувотина Додиковог гласноговорника, Рајка Васића, је:
"Мислим да је вријеме да Србија пронађе уставни основ и разријеши а потом и позитивноправно ухапси Вучића. И суди му за издају Државе и Нације".

Овакве увреде на рачун предсједника Србије су непримјерене. Нарочито је недопустиво да их упућују они који су економски уништили Републику Српску, који су је довели на руб пропасти и који су отјерали већи број српске омладине него што је успио и сам Алија Изетбеговић током ратног периода.

Српска напредна странка поручује режимским слугама да би било паметније да се осврну око себе и да анализирају колику су они штету нанијели српском народу у Републици Српској, како својим незнањем, тако и огромном похлепом за народним новцем.

Српска напредна странка позива предсједника СНСД-а, Милорада Додика да се огласи поводом оваквих изјава његових најближих сарадника и да их најстрожије санкционише уколико изјаве Васића нису и његови ставови.

 

Служба за информисање
Српске напредне странке

Коментари  

# simeon 25-03-2018 20:01
Ovo je samo potvrda neiskrenosti i licemerja, jer u Beogradu Milorad Dodik je nazivao Vučića političkim pobačajem a sad ovaj fosil svojom izjavom to sve začinio....
Одговори

LogNet