Државни удар У РС: Љубавнице преко кревета руше Додика и СНСД!

СНСД-ова власт у Републици Српској, која у режимским медијима вришти на стране плаћенике и домаће издајнике и којој се на сваком ћошку привиђају британски обавјештајци, у овом тренутку је озбиљно угрожена изнутра и то директно преко кревета!

Добро обавијештени извори у врху СНСД тврде да функционери ове странке, који претендују да наставе 12 година дугу владавину у Републици Српској, нису у стању да владају ни у својој кући.

Тако је, како наводе, једна од бивших љубавница лидера СНСД Милорада Додика недавно телефоном позвала његову супругу Сњежану Додик и обавијестила је да је њен муж на путовање повео нову љубавницу, која је наводно запослена у Хеликоптерском сервису РС.

Иако навикнута да претходних година условљава супруга са "или она, или ја", Сњежана Додик је овај пут прибјегла новој методи. Спаковала је своје ствари и нестала на неколико дана из Републике Српске.

Извори наводе да је након три дана потраге, у којој је наводно учествовала и Безбједносно-информативна агенција Србије (БИА), Сњежана Додик лоцирана у Београду. Невјерни супруг је отишао да је моли да се врати кући "бар до избора", како не би пукла брука, што је на крају и учинила.

Ово није први пут да се Додикове љубавне афере спомињу у јавности и да му се обијају о главу. Тако је прије пар година једна од службеница за односе с јавношћу у кабинету предсједника РС, након интервенције Сњежане Додик, напрасно напустила Палату Републике и отишла у кабинет тадашњег премијера РС Александра Џомбића.

Додик брине и о бившим љубавницама

Та бивша љубавница данас је добро ситуирана и запослена у М:телу, компанији која нескривено подржава Милорада Додика и његов СНСД. То потврђује и куповина пословне зграде "Гранд трејда" у Пицином парку, која је плаћена 65 милиона КМ, иако не може да буде укњижена као имовина овог телеком оператера у власништву Телекома Србија. Осим тога, посао у М:телу добиле су и кћерке СНСД-ових министара Зорана Тегелтије и Ранка Шкрбића.

Ивер не пада далеко од кладе

Свекрвину судбину доживјела је и Додикова снаха, Ивана Додик. И она је недавно напустила мужа и обрела се код родитеља у Београду. Наводно, Ивана није могла да се помири са чињеницом да њен супруг Игор Додик проводи вријеме са женама сумњивог морала, махом са естраде и то у локалима у којима се увелико дила и конзумира кокаин, што је постала уобичајена појава у ноћним клубовима који су у власништву породице и шире фамилије Додикових.

Додик је, како наводе извори, ишао на разговор са Иваниним родитељима у Београд и молио је да се врати и да не покреће бракоразводну парницу прије избора. Наводно, Ивана се привремено вратила у Бањалуку, али не живи са мужем јер је он у љубавној вези са снахом једног бањалучког грађевинског тајкуна.

Занимљиво је да је Додик снахи недавно купио и стан у елитном насељу Трешњин цвет на Новом Београду, на самој обали Дунава. Стан је површине 122 квадрата и укњижен је на име Иване Додик, што је видљиво и из званичних података Републичког геодетског завода Србије. Да ли је у питању компензација за Иванине душевне боли, будући да је у поодмаклој трудноћи и хоће ли њен брак са Игором опстати, видјеће се када прођу избори.

Да му је снаха трудна и да носи друго унуче, похвалио се недавно и сам Додик у интервјуу београдском "Телеграфу", у којем је грубо извријеђао Давора Драгичевића, чијег сина Давида је убила бањалучка нарко-мафија уз подршку МУП-а РС, а правосуђе упорно прикрива починиоце овог гнусног убиства. Додик је тада говорио о готово идиличним односима у његовој породици, који су све само не идилични!

- Цијели живот са својом супругом чиним да се побјегне од порока, да их формирам као озбиљне људе. Моја ћерка данас има четворо дјеце, мој син има једно и већ чека друго. Озбиљни су људи, баве се својим пословама, рекао је Додик о својој породици.

Додик је узор и локалним функционерима СНСД

Додик није једини функционер СНСД коме не иде у браку и љубави. Тако је недавно, због насиља у породици, супруга начелника Дервенте и локалног шефа СНСД Милорада Симића напустила породичну кућу и отишла да живи код сина.

До насиља је дошло након више свађа због брачног невјерства и пијанства, по коме је Симић одавно познат у Дервенти, а и шире. Својевремено је био под лупом медија и јавности у афери малољетничке проституције у овом градићу, заједно са још неколико локалних тајкуна и политичара, али и естрадних "умјетника".

Посљедње информације говоре да се ни Симић није дуго задржао у породичној кући у селу Календеровци и да живи са својом љубавницом која је донедавно била директорица једне јавне установе у Дервенти.

Симићева супруга побјегла је из куће ноћу

Да ли због грижње савјести, или тек да смири узавреле страсти у властитој породици, Милорад Симић је намјерио да снаху именује за директорицу вртића у Дервенти.

Занимљиво је да је и 2007. године било жестоких брачних свађа и туче између Милорада Симића и његове супруге Слободанке, али полиција ни тада, као ни сада није реаговала, упркос пријавама. Читав случај је тада заташкан, командир ПС Дервента касније је добио начелничку позицију у Општинској управи, а Симић му је запослио и сина.

Слично је било и сада. Командир ПС Дервента је напрасно отишао на одмор.

Проституција у апартманима Владе РС!?

Морално посрнуће високих функционера Републике Српске, који буџетски новац одавно троше као свој, за личне потребе и потребе својих странака, огледа се и у злоупотребама апартмана које користе у Административном центру Владе РС.

Редакција портала "Истинито" посједује и доказе о неморалу и блудничењу министара и других функционера о трошку грађана Републике Српске у апартманима који су им додијељени на коришћење, иако многи од њих не испуњавају прописане услове за то. Многима су ови ванбрачни излети срушили бракове, а како је кренуло, и власт би могла да буде озбиљно уздрмана својеврсним државним ударом преко кревета. Далеко озбиљније него напорима опозиције!

 

Истинито
(www.istinito.com)

Коментари  

# Веца 31-05-2019 17:52
Ничија није до зоре, па неће ни њихова. Само треба издржати.
Одговори

LogNet