СзП: Ко је из МУП-а издао пасош сину Насера Кељмендија?

Савез за побједу позива министра унутрашњих послова Драгана Лукача да одмах одговори : ко је , како и зашто у МУП-у Републике Српске издао пасош сину Насера Кељмендија, Елвису Кељмендију којем је забрањен улазак у БиХ због најтежих кривичних дјела попут организоване трговине наркотицима и оружјем.

Савез за побједу пита министра Лукача и његовог шефа Милорада Додика, чиме су то припадници највеће балканске криминалне организације, нарко-картела са Косова, задужили Републику Српску да и поред забране уласка у БиХ добију пасош као да су угледни спортисти, научни и културни радници?

Питамо министра Лукача како је могуће да лице којем је забрањен улазак у БиХ, ушета у МУП РС и добије пасош, умјесто да буде ухапшено и депортовано како налаже закон?

Сада је јасно да прављење случаја ''Пацоли'' није ништа друго до прикривање трагова у случају Кељменди. Док се јавност забавља Пацолијем, МУП Републике Српске регионалне криминалце и вође нарко-картела третира као почасне грађанине, дијелећи им путне исправе и нудећи им уточиште.

Стога, СзП тражи од министра Драгана Лукача, да се коначно појави у јавности и одговори како је Елвис Кељменди добио пасош, али и да грађанима да све одговоре у вези покушаја убиства новинара Владе Ковачевића.

 

Савез за побједу

Додај коментар

Садржај објављених коментара не представља ставове Српске напредне странке, већ искључиво ставове аутора коментара!


LogNet