Представници режима неспособни да рјешавају проблеме грађана

Српска напредна странка констатује да је актуелни режим на челу са СНСД-ом и њиховим коалиционим партнерима ДНС-ом и СП-ом у посљедњој деценији показао хроничну неспособност за рјешавање кључних проблема са којима се носе грађани БиХ и Републике Српске и огромну неспособност за управљање институцијама и неспособност за вођење државе.

Њихова неспособност огледа се управо у ономе што се десило у посљедњих дванаест година, а фактички (што би рекла одлазећа политичарка у покушају Жељка Цвијановић) није се десило ништа добро.

Чињеница је да се током претходних дванаест година у БиХ и Републици Српској није учинило ништа добро, ништа видљиво и ништа што су грађани могли да осјете у побољшању свог стандарда, побољшању свога живота, дакле буквално ништа.

Онда нам је јасно о каквом се режиму ради и јасно нам је колико су ти људи заиста неспособни да било шта ефикасно и добро ураде. Оно што су урадили у свом мандату може се назвати трошењем наде грађана БиХ и Републике Српске.

Српска напредна странка на предстојећим изборима наступиће заједно са својим коалиционим партнерима НДП-ом, НС-ом и Слободом у склопу Савеза за промјене, те ће дати свој максималан допринос у стварању бољих услова за живот обичног човјека и пружању шансе за опстанак и останак младих у БиХ и Републици Српској.

Сигурносни код
Освежи