Христос васкрсе!

Српска напредна странка и Хаџи Јован Митровић свим грађанима који славе највећи хришћански празник – Васкрсење Христово честитају Васкршње празнике, са жељом да их проведу у духу истинске Васкршње радости и породичног склада.

Српска напредна странка жели да Васкрс, као празник наде, пробуди у свим грађанима Републике Српске оптимизам у времену озбиљне економске и социјалне кризе у којој требамо да негујемо солидарност, јер само јединствени можемо да мијењамо ствари на боље.

Свим грађанима БиХ и Републике Српске, члановима и симпатизерима странке, обећавамо да ће српски напредњаци неуморно радити на томе да постанемо незаобилазан политички фактор на простору БиХ, да покренемо младост, искуство и енергију да би лакше пребродили изазове тешке економске ситуације, и да сво знање и вољу коју имамо упослимо у интересу боље будућности свих грађана који на овим просторима живе.

Христос васкрсе!

Сигурносни код