Државни удар У РС: Љубавнице преко кревета руше Додика и СНСД!

СНСД-ова власт у Републици Српској, која у режимским медијима вришти на стране плаћенике и домаће издајнике и којој се на сваком ћошку привиђају британски обавјештајци, у овом тренутку је озбиљно угрожена изнутра и то директно преко кревета!

Добро обавијештени извори у врху СНСД тврде да функционери ове странке, који претендују да наставе 12 година дугу владавину у Републици Српској, нису у стању да владају ни у својој кући.

Тако је, како наводе, једна од бивших љубавница лидера СНСД Милорада Додика недавно телефоном позвала његову супругу Сњежану Додик и обавијестила је да је њен муж на путовање повео нову љубавницу, која је наводно запослена у Хеликоптерском сервису РС.

Иако навикнута да претходних година условљава супруга са "или она, или ја", Сњежана Додик је овај пут прибјегла новој методи. Спаковала је своје ствари и нестала на неколико дана из Републике Српске.

Извори наводе да је након три дана потраге, у којој је наводно учествовала и Безбједносно-информативна агенција Србије (БИА), Сњежана Додик лоцирана у Београду. Невјерни супруг је отишао да је моли да се врати кући "бар до избора", како не би пукла брука, што је на крају и учинила.

Ово није први пут да се Додикове љубавне афере спомињу у јавности и да му се обијају о главу. Тако је прије пар година једна од службеница за односе с јавношћу у кабинету предсједника РС, након интервенције Сњежане Додик, напрасно напустила Палату Републике и отишла у кабинет тадашњег премијера РС Александра Џомбића.

Додик брине и о бившим љубавницама

Та бивша љубавница данас је добро ситуирана и запослена у М:телу, компанији која нескривено подржава Милорада Додика и његов СНСД. То потврђује и куповина пословне зграде "Гранд трејда" у Пицином парку, која је плаћена 65 милиона КМ, иако не може да буде укњижена као имовина овог телеком оператера у власништву Телекома Србија. Осим тога, посао у М:телу добиле су и кћерке СНСД-ових министара Зорана Тегелтије и Ранка Шкрбића.

Ивер не пада далеко од кладе

Свекрвину судбину доживјела је и Додикова снаха, Ивана Додик. И она је недавно напустила мужа и обрела се код родитеља у Београду. Наводно, Ивана није могла да се помири са чињеницом да њен супруг Игор Додик проводи вријеме са женама сумњивог морала, махом са естраде и то у локалима у којима се увелико дила и конзумира кокаин, што је постала уобичајена појава у ноћним клубовима који су у власништву породице и шире фамилије Додикових.

Додик је, како наводе извори, ишао на разговор са Иваниним родитељима у Београд и молио је да се врати и да не покреће бракоразводну парницу прије избора. Наводно, Ивана се привремено вратила у Бањалуку, али не живи са мужем јер је он у љубавној вези са снахом једног бањалучког грађевинског тајкуна.

Занимљиво је да је Додик снахи недавно купио и стан у елитном насељу Трешњин цвет на Новом Београду, на самој обали Дунава. Стан је површине 122 квадрата и укњижен је на име Иване Додик, што је видљиво и из званичних података Републичког геодетског завода Србије. Да ли је у питању компензација за Иванине душевне боли, будући да је у поодмаклој трудноћи и хоће ли њен брак са Игором опстати, видјеће се када прођу избори.

Да му је снаха трудна и да носи друго унуче, похвалио се недавно и сам Додик у интервјуу београдском "Телеграфу", у којем је грубо извријеђао Давора Драгичевића, чијег сина Давида је убила бањалучка нарко-мафија уз подршку МУП-а РС, а правосуђе упорно прикрива починиоце овог гнусног убиства. Додик је тада говорио о готово идиличним односима у његовој породици, који су све само не идилични!

- Цијели живот са својом супругом чиним да се побјегне од порока, да их формирам као озбиљне људе. Моја ћерка данас има четворо дјеце, мој син има једно и већ чека друго. Озбиљни су људи, баве се својим пословама, рекао је Додик о својој породици.

Додик је узор и локалним функционерима СНСД

Додик није једини функционер СНСД коме не иде у браку и љубави. Тако је недавно, због насиља у породици, супруга начелника Дервенте и локалног шефа СНСД Милорада Симића напустила породичну кућу и отишла да живи код сина.

До насиља је дошло након више свађа због брачног невјерства и пијанства, по коме је Симић одавно познат у Дервенти, а и шире. Својевремено је био под лупом медија и јавности у афери малољетничке проституције у овом градићу, заједно са још неколико локалних тајкуна и политичара, али и естрадних "умјетника".

Посљедње информације говоре да се ни Симић није дуго задржао у породичној кући у селу Календеровци и да живи са својом љубавницом која је донедавно била директорица једне јавне установе у Дервенти.

Симићева супруга побјегла је из куће ноћу

Да ли због грижње савјести, или тек да смири узавреле страсти у властитој породици, Милорад Симић је намјерио да снаху именује за директорицу вртића у Дервенти.

Занимљиво је да је и 2007. године било жестоких брачних свађа и туче између Милорада Симића и његове супруге Слободанке, али полиција ни тада, као ни сада није реаговала, упркос пријавама. Читав случај је тада заташкан, командир ПС Дервента касније је добио начелничку позицију у Општинској управи, а Симић му је запослио и сина.

Слично је било и сада. Командир ПС Дервента је напрасно отишао на одмор.

Проституција у апартманима Владе РС!?

Морално посрнуће високих функционера Републике Српске, који буџетски новац одавно троше као свој, за личне потребе и потребе својих странака, огледа се и у злоупотребама апартмана које користе у Административном центру Владе РС.

Редакција портала "Истинито" посједује и доказе о неморалу и блудничењу министара и других функционера о трошку грађана Републике Српске у апартманима који су им додијељени на коришћење, иако многи од њих не испуњавају прописане услове за то. Многима су ови ванбрачни излети срушили бракове, а како је кренуло, и власт би могла да буде озбиљно уздрмана својеврсним државним ударом преко кревета. Далеко озбиљније него напорима опозиције!

 

Истинито
(www.istinito.com)

Додај коментар

Садржај објављених коментара не представља ставове Српске напредне странке, већ искључиво ставове аутора коментара!


LogNet