У ЗЕДП „Електро-Бијељина“ одласком неподобних ствара се шанса за подобне

У периоду реорганизације предузећа ЗЕДП „Електро-Бијељина“ вршио се притисак на запослене да се пријаве за споразумни раскид уговора, уз застрашивање да ће, уколико то не учине, бити проглашени технолошким вишком. Овакви притисци посебно су изражени према кадровима који нису дио режимско/лоповског система.

Насупрот тврдњама в.д. директора Васа Арсеновића и дружине из Управе овог предузећа да су кадрови одређених профила образовања непотребни, имамо апсурд да се истовремено запошљавају кадрови истих тих, наводно непотребних, профила.

Намеће се питање да ли је циљ г. Арсеновића (формално првог, а практично другог човјека ЗЕДП „Електро-Бијељина“) и Управе предузеће да се ријеше неподобних, како би могли запослити подобне.

Да ли у одласку неподобних виде шансу да запосле преосталу своју родбину и пријатеље, ако их је уопште још преостало? Већи дио родбине су већ запослили.

Зашто представници Синдикалне организације ЗЕДП „Електро-Бијељина“ ћуте? О њиховом ћутању, зашто и ко ћути, писаћемо у сљедећем саопштењу.

 

Служба за информисање
Српске напредне странке

Додај коментар

Садржај објављених коментара не представља ставове Српске напредне странке, већ искључиво ставове аутора коментара!


Сигурносни код
Освежи

LogNet