Одржана Изборна скупштина Српске напредне странке

Штампа

Данас, 23.2.2019. године, у 11:00 сати, у Зворнику, одржана је Редовна изборна скупштина Српске напредне странке (СНС) на којој је усвојен извјештај о раду, измјене и допуне Статута и изабрано ново руководство странке.

Изборна скупштина завршена је послије скоро двочасовног рада.

Делегати Скупштине једногласно су изабрали Хаџи Јована Митровића за предсједника странке, а за замјеника предсједника изабран је Цвијетин Никић.

Предсједник Српске напредне странке, Хаџи Јован Митровић, поручио је да је Српска напредна странка од њеног оснивања па до данас прешла тежак и трновит пут, али да стара изрека каже да је сваки пут до звијезда „поплочан“ трњем.

"Српска напредна странка је једина истинска опозициона странка у Републици Српској која аргументовано, озбиљно и у интересу свих грађана указује на бројне проблеме који оптерећују већину становника Републике Српске, а уједно износи и своја рјешења за све пропусте који деценијама уназад урушавају Републику Српску", рекао је Митровић.

Новоизабрано руководство поручило је да им је припала велика част и велика одговорност, те да ће се борити за промјене како би од Републике Српске направили боље мјесто за живот.

Усвојени су и правци дјеловања Српске напредне странке у наредном периоду.

 

Служба за информисање
Српске напредне странке