Нема афере без Стевановића, нит' Стевановића без афере

Штампа

Српска напредна странка позива надлежне институције да провјере ко стоји иза фамозне фирме „Витез градња“ из Бијељине, која учествује у великој пљачки грађана, тако што добија вишемилионске послове од ЈУ „Воде Српске“.

У тексту новинара Слободана Васковића наводи се да се фирма води на Радојки Михајловић из Сребренице, а да су стварни власници Споменка Стевановић, Милан Кикић и Милан Дакић. Чак се наводи и умијешаност градоначелника Зворника, Зорана Стевановића, јер било би свјетско чудо да њега нема у некој лоповској афери.

Како је могуће да фирма, која је основана у јуну 2017. године са оснивачким улогом од 1КМ и без иједног запосленог добије посао од 4 милиона КМ, док се истовремено политичким неистомишљеницима затварају фирме које запошљавају на десетине људи без икаквих оправданих разлога?

Једино чиме тајкуни лоповских навика, Стевановићи, могу да се „похвале“ је број криминалних афера - од пљачке Дома здравља, тендера за путеве, апотека, водоснабдијевања, градске расвјете, приватизације гробља у Каракају, концесије за воду и многих других „реконструкција“ од којих није било ниједне а да Стевановићи нису грађанима отели паре.
Аферим Стевановићи!

Зоран Стевановић и Споменка Стевановић

Српској напредној странци биће приоритет борба против организованог криминала и корупције, те ће се на тај начин онемогућити разним „стевановићима“ да на власт долазе у поцијепаним патикама и изблиједјелим фармеркама, а одлазе подгојени и обучени у најскупља одијела, пуних новчаника и сламарице, док многи поштени завршавају на улици без посла.

 

Служба за информисање
Српска напредна странка