ГО СНС Зворник: Градоначелник Зворника привођен у ПУ Шабац

Штампа

Градски одбор Српске напредне странке Зворник обавјештава грађане Зворника да је градоначелник Зворника Зоран Стевановић привођен у више наврата у Полицијску управу Шабац, због основане сумње да је вршио малверзације прања новца.

Нагласићемо да је ово тек почетак велике акције органа гоњења Републике Србије против градоначелника Зворника и власника фирме „Стединг“ из Лознице, и да ће се истрага проширити на његове бројне „бизнисе“ широм Србије.

Зоран Стевановић

Чињеница је да је и МУП Републике Српске још од раније отпочео истрагу против Стевановића због низа других нелегалних радњи у којима је учествовао и оштетио буџет Републике Српске, али се МУП Р. Српске више не бави том истрагом, из нама непознатих разлога.

Зоран Стевановић је познат по многобројним нелегалним радњама и у самом Зворнику, од крађе гласова па до незаконитог одузимања земљишта грађанима Зворника правним насиљем и скривањем документације, које спроводи уз помоћ њему послушних и корумпираних судија, о чему ћемо се потрудити да у наредном периоду изнесемо више детаља.

Пропалом политичару и некадашњем дилеру Зорану Стевановићу боље би било да објасни јавности чијим и којим парама гради стамбено-пословни објекат од преко 5.000m2 у улици Господара Вучића бр. 123, Врачар, Београд, чија је процијењена вриједност преко 8 милиона евра, умјесто што покушава да држи лекције бољима од себе.

 

Напредна Србија – Напредна Српска

 

Српска напредна странка
Градски одбор Зворник