Тужилаштво да установи од којих средстава Лука Петровић гради објекте

Штампа

Српска напредна странка очекује од тужилаштва да покрене истрагу и утврди одакле директору Електропривреде Републике Српске, Луки Петровићу (званом у народу одмиља Гвидо), новац да сагради вишемилионску хацијенду са комплексом камених кућа у селу Загора у Требињским брдима.

Да ли је реално да један директор предузећа које послује негативно од своје плате сагради један вишемилионски комплекс, док са друге стране имамо више стотина отпуштених радника из овог предузећа?

Да ли је нормално да више стотина породица остане без основне људске егзистенције да би се један човјек енормно обогатио?

Било би добро да и сам херцеговачки Гвидо одговори на питање јавности о личном богатству које се мјери милионима.

Колико има образа и части Лука Петровић говори и то што је за вријеме увођења ванредног стања, преко својих подређених директора дистрибутивних предузећа, вршио притисак на запослене да се одрекну дијела зараде која би ишла у тзв. Фонд солидарности.

Надамо се да ће народ Херцеговине на овим изборима казнити Луку Петровића, и послати га на сметљиште историје, и да ће изабрати бољу и достојнију власт која ће да служи народу.

 

 

Служба за информисање
Српска напредна странка