Медицинско-политичка психоделија у зворничком Дому здравља

Штампа

Група медицинара која у току радног времена у службеним униформама испред Дома здравља Зворник рекламира Демократски народни савез, и притоме се позива на одговорност према свим грађанима РС-а, још једна је у низу манифестација апсурда и злоупотреба институција дражаве и друштвене неравноправности.

Демократски народни савез управо супротно свом називу и оном што пропагира спроводи у дјело, као што је за правду антоним неправда, тако је и за ДНС неодговорност срж њеног манифесног испољавања.

Можемо ли имати повјерење да ће страначки запослени кадрови у овој установи имати ту слободу да услуге своје струке пружају часно и поштено народу који их плаћа?!

Сваком просјечном Зворничанину који је упућен у политичке токове у граду познато је да ову Установу „држи“ ДНС на чијем челу је Споменка Стевановић и која преко директора ове установе, који је у функцији инструмента, врши злоупотребе, као што је управо и ова „представа“ коју изводе „медицински глумци“.

Овакву злоупотребу обично прати и психолошка манипулација, како гласачима тако и актерима овог спота, за чије разумјевање је посебно компетентна психолошка струка, а која баш у овој установи раме уз раме са медицинском је злоупотребљена.

Без поштовања закона и правилника, а без моралне одговорности и са „поремећајем апетита“, јасно је да у овој земљи свако може постати шта пожели, па и народни посланик односно неко ко би требао да учествује у креирању и доношењу закона.

Узнемирујуће је и недопустиво злоупотрјебити бијеле мантиле и здравство у сврху политиканства и то оправдано заслужује сваку осуду.

Најниже што се здравствени радник може спустити је управо да злоупотреби наклоност оних који су у стању здравствене потребе.

Позивамо грађане да им не дају глас на изборима, става смо да посао и специјализацију требају добити најспособнији а не страначки најподобнији, и то све у складу са законом!

 

Служба за информисање коалиције
НДП Драган Чавић-НС-СНС-Слобода