Градоначелник Зворника све гладнији, а асфалт све тањи

Штампа

Након помпезног најављивања радова од стране градоначелника Зворника Зорана Стевановића Гладног за изградњу асфалта у појединим градским насељима у Зворнику, грађани су имали прилику да се увјере да је у питању само још једна превара.

Наиме, предизборни асфалт који су грађани добили од стране превараната и манипулатора из локалне власти, а који је недавно завршен у насељу Гробнице, није дочекао чак ни изборе. Судећи по његовом квалитету није предвиђен ни за атарске путеве до сеоских њива.

Пошто градоначелник нема идеју шта грађанима слагати за ове изборе, дошао је на ред имагинарни асфалт.

Постављамо питање Зорану Стевановићу Гладном, колико је грађане Зворника коштао овај асфалт у насељу Гробнице? Да ли је тачно да је коштао 104.000 КМ, иако његова реална вриједност (однос квалитет/цијена) не би требала да износи више од 34.000 КМ?

Српска напредна странка позива грађане да не дозволе да опет буду преварени, да се сјете свих оних лажних обећања и превара којима је актуелна власт добила задње изборе (рјешавање паркинг мјеста у граду, најављивања инвестиција, нових радних мјеста, и још много тога). Они резултата немају, и то не може никакав асфалт да испегла.

Једино чланице САВЕЗА ЗА ПОБЈЕДУ гарантују тотални раскид са таквом политиком и демонтирање таквог система који се ево већ 11 година заснива на преварама, лажима и манипулацији.

Вријеме је да започнемо и у Зворнику пут који није заснован на предизборном асфалту, већ поштењу и конкретном раду.

 

Служба за информисање
Српске напредне странке