НАСЛОВНА > НОВОСТИ > АКТИВНОСТИ ОДБОРА > ГО СНС Зворник: Зворник задужен до 2037. године, а потрошено преко 200.000.000,00 КМ

 

НОВОСТИ

 

АКТИВНОСТИ ОДБОРА

13. септембар 2016. године

 

ГО СНС Зворник: Зворник задужен до 2037. године, а потрошено преко 200.000.000,00 КМ

У сучељавању кандидата за Градоначеника Зворника на АТВ-у дошли смо до фрапантних података. Зоран Стевановић за вријеме свог „начелниковања“ потрошио је преко 200.000.000,00 КМ народнодних пара. Средства су трошена из буџета града Зворник, грантова од Владе Републике Српске, а такође је трошен новац и од кредитних задужења и емитованих обвезница.

 

Од толиког новца мало је шта урађено, нису чак ријешене ни основне потребе становника града - као на примјер проблем паркинг мјеста, а у коначници резултат је поражавајући јер је све веће исељавање грађана из Зворника у друге градове у Републици Српској и у треће земље у потрази за нормалном егзистенцијом.

 

Напредњаци сматрају да је СНСД у Зворнику одувијек имао снаге искључиво за пљачкање грађана, завођење тортуре и лично богаћење на рачун социјално угрожених грађана и дјеце са сметњама у развоју.

 

Српска напредна странка поручује СНСД-у да, умјесто што се баве бесмисленим стварима и што обећавају прегршт лажи, у очигледном недостатку било каквог политичког програма, учине барем нешто корисно и замоле свог шефа Стевановића да објасни гдје су нестали толики милиони народних пара које је он проневјерио вршећи власт у Зворнику.

 

 

Служба за информисање
ГО СНС Зворник