Градоначелник Зворника појео 230 пензија

Српска напредна странка указује на срамне радње и поступања градоначелника Зворника Зорана Стевановића који на годишњем нивоу потроши 41.046 КМ новца из буџета града Зворника и то на обједовање у мотелу „Лагуна“.

Када се овај годишњи буџет за обједовање локалног контроверзног политичара/бизнисмена, подјели на дневне оброке, дође се до рачунице да Стевановић у „Лагуни“ дневно поједе хране у вриједности од 170 КМ, а што дође на ниво минималне пензије у РС.

Дакле, Стевановић дневно поједе једну пензију и то све у пратњи опскурних типова и контроверзних личности са којима се дружи, па није ни чудо зашто нема средстава за најстарије угрожене суграђане, зашто Дом здравља у Зворнику функицонише у очајним условима, зашто је инфраструктура по мјесним заједницама очајна.

Зоран Стевановић

У вези са наведеним, Српска напредна странка јавно позива МУП РС и Тужилаштво РС да покрену истрагу у овом случају, будући да обједовање Стевановића у „Лагуни“ није праћено спровођењем обавезног поступка јавне набавке, а што доказује и негативни извјештај за општину Зворник Главне службе за ревизију Републике Српске.