Градоначелник Зворника појео 230 пензија

Српска напредна странка указује на срамне радње и поступања градоначелника Зворника Зорана Стевановића који на годишњем нивоу потроши 41.046 КМ новца из буџета града Зворника и то на обједовање у мотелу „Лагуна“.

Када се овај годишњи буџет за обједовање локалног контроверзног политичара/бизнисмена, подјели на дневне оброке, дође се до рачунице да Стевановић у „Лагуни“ дневно поједе хране у вриједности од 170 КМ, а што дође на ниво минималне пензије у РС.

Дакле, Стевановић дневно поједе једну пензију и то све у пратњи опскурних типова и контроверзних личности са којима се дружи, па није ни чудо зашто нема средстава за најстарије угрожене суграђане, зашто Дом здравља у Зворнику функицонише у очајним условима, зашто је инфраструктура по мјесним заједницама очајна.

Зоран Стевановић

У вези са наведеним, Српска напредна странка јавно позива МУП РС и Тужилаштво РС да покрену истрагу у овом случају, будући да обједовање Стевановића у „Лагуни“ није праћено спровођењем обавезног поступка јавне набавке, а што доказује и негативни извјештај за општину Зворник Главне службе за ревизију Републике Српске.

 

Служба за информисање
Српске напредне странке

Додај коментар

Садржај објављених коментара не представља ставове Српске напредне странке, већ искључиво ставове аутора коментара!


LogNet