Мигранти ушли у основну школу у Зворнику и напали дјевојчицу

Штампа

Према нашим незваничним сазнањима данас су, нешто прије 10 часова, у Основну школу Св. Сава у Зворнику ушла четири мигранта уз пратњу једног грађанина Зворника бошњачке националности и напали дјевојчицу у женском ВЦ-у.

Незванично сазнајемо, дјевојчици су оштрим предметом нанесене повреде у предјелу главе и поцијепана јој је мајица. Дјевојчица је, срећом, ван животне опасности.

Позивамо надлежне да се одмах изјасне о овом ужасном догађају и обавијесте народ шта се тачно десило. Молимо их да се не држе праксе одржавања конференција на којима ће износити лажи и крити истину, јер грађани више немају разумијевања за такве ствари.

Приликом разговора са грађанима Зворника можемо само чути како имају страх од тога да надлежнима пријаве уочено кретање миграната, јер са друге стране линије могу само чути увреде од стране припадника МУП-а и критике због тога што се усуђују такве ствари да им уопште пријављују.

Нажалост, Зворник је, послије Бањалуке, постао најопаснији град, у коме цвјета криминал и насиље.

Очекујемо да се о овом случају огласе и остале опозиционе странке у Зворнику, и да што хитније реагујемо и заједнички предузмемо одређене кораке у циљу заштите наше дјеце, јер је очигледно да челни људи у институцијама Зворника не знају да раде свој посао или имају друга, „преча“ посла.

 

Служба за информисање
Српске напредне странке